За нас


За Гостилница “Кај Мече”

Xит на охридската ривиера гостилница „Кај Мече“. Место за уживање, скара за гурмани, тераса со рајски панорамски поглед кон Охридско езеро и кон западното крајбрежје!

Дојдете да се почувствувате господски со вниманието на персоналот на „Кај Мече“!

Порачајте и вкусете нешто деликатесно од кујната на врвните мајстори на национални и роднокрајни јадења!

Бидете добредојдени! Организирајте ручек со семејството или со пријателите и забележете уште еден незаборав крај Охридското Езеро, во населбата Коњско на само 200 метри пред хотелите Метропол и Белви!.
logo222